KUNSTSTOF

TRIPLE GLAS (HR+++)

DUURZAAM

TRIPLE GLAS (HR+++)

blank
Door Triple glas kiest u voor de toekomst!

Driedubbel glas wordt ook wel HR+++ glas of triple glas genoemd. Het is een glassoort dat steeds populairder wordt bij nieuwbouwprojecten. Ook wij zien de vraag naar driedubbelglas groeien voornamelijk wanneer we onze klanten voorzien van nieuwe daken met dakkapellen. Daarom investeren we continue in duurzame, nieuwe en innoverende producten. Middels ons gespecialiseerd en gekwalificeerd personeel kunnen we HR+++ oftewel triple glas leveren en plaatsen.

HR+++ glas bestaat uit 3 glasplaten met twee keer een laag edelgas ertussen. Het gevolg; extreem goed geïsoleerde en geluidswerende werking. Triple glas is door de extra glasplaat zwaar, niet elke sponning in het kozijn is daarom ook geschikt hiervoor. Onze specialisten komen graag bij u langs om u hierin te adviseren. Door te kiezen voor Triple glas kies je ook voor het klimaat en voor je energierekening. Je houdt de warmte binnen en het wordt stiller in huis.

Net als voor zonnepanelen zijn hier subsidiemogelijkheden voor van toepassing. Bekijk de website van de overheid om te zien hoe u in aanmerking kan komen. www.energiesubsidiewijzer.nl. Wanneer u van plan bent uw kozijnen te vervangen kies dan voor triple glas. In een hoekwoningen kosten nieuwe kozijnen met HR ++ glas ongeveer €8.100,-. Kiest u voor isolerende kozijnen met triple glas, dan bent u ongeveer 20% duurder uit. Voor een hoekwoning komt dat neer op €1.500,- extra. Maar daarmee bespaar je ook meer: €90,- per jaar extra. En natuurlijk voor de toekomstige jaren, want kozijnen en glas gaan zeer lang mee. Daarnaast kunt u 20% van de kosten terugkrijgen wanneer u 2 isolatie maatregelen neemt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om triple glas samen met zonnepanelen te laten plaatsen om zo optimaal te kunnen te profiteren.

Wilt u meer informatie over de subsidiemogelijkheden en triple glas? Kijk dan op;

https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/energiezuinig-huis/isoleren-en-besparen/dubbel-glas-hr-glas-en-triple-glas/

Voordelen:

  • Energiebesparing door betere warmte – isolatie
  • Meer comfort door minder koudeval
  • Minder omgevingsgeluid door betere geluidsisolatie

Toepassing

  • Juiste constructie kozijnen
  • Juiste sponning maat
  • Voornamelijk nieuwbouw