Spouwmuurisoleren met insufoam in Friesland?

Op zoek naar spouwmuurisolatie in Friesland? Dan is Panman dak -en gevelservice je partner voor het laten isoleren van je spouwmuur. Wij hebben in Friesland tientallen spouwmuren geïsoleerd voor tevreden klanten.

Waarom klanten voor spouwmuurisolatie naar ons gaan

Panman staat bekend om de vlotte uitvoering en nauwkeurig werk. Daarnaast leveren we je woning altijd weer schoon op. Dat in combinatie met een scherpe prijs maakt dat klanten graag naar ons toekomen voor spouwmuurisolatie in Friesland.

Gecertificeerd personeel, materialen en machines

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd in het isoleren van spouwmuren. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste isolatie-oplossing voor je woning of pand.
Ons machinepark voldoet aan de hoogste eisen en we werken met gecertificeerd Insufoam als spouwmuurisolatie. Je spouwmuur in Friesland wordt gevuld met Insufoam om tot het beste resultaat te komen.

Besparen met spouwmuurisolatie

Heb je een spouw van 6/7 centimeter, dan kan je een gemiddelde energiebesparing van 6-9 m3 gas per vierkante meter geveloppervlakte realiseren. Een kleine rekensom: Heb je 100 m2 geveloppervlakte, dan kost het isoleren ongeveer €1500,- en bespaar je tussen de 400 en 700 euro per jaar. Na drie jaar heb je de investering er dus al weer uit. Afhankelijk van op dat moment gelden energie prijzen.

Wij isoleren overal in Friesland

Wij hebben in verschillende plaatsen in Friesland spouwmuren geïsoleerd. Zo hebben we tevreden klanten in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Harlingen, Oude Leije, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure en Franeker.

Spouwmuurisolatie Friesland – Werkwijze

We beginnen met de controle van de spouw. Hierbij kijken we met een camera of deze geschikt is om te isoleren. Je zult altijd een eerlijk advies van ons ontvangen, ook wanneer we niks voor je kunnen betekenen. Wanneer de spouw geschikt bevonden is om te isoleren, dan zullen we op de afgesproken dag terugkomen voor het isoleren van de spouwmuur.
Wij beginnen met het boren van alle gaten en dit doen we volgens een vast patroon. Vervolgens beginnen we met het vullen van de gaten met Insufoam. Wanneer de spouw gevuld is, zullen wij met voegmortel de gaten weer afwerken. Licht kleurverschil is mogelijk, wel proberen we de kleur er zo dicht mogelijk bij te krijgen.
Het isoleren gebeurt dus allemaal op één dag. Door deze vlotte en efficiënte uitvoering beperken we de overlast tot een minimum en kunnen we een scherp tarief bieden.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 0599-769053. Dan komen we snel langs om de spouwmuur te bekijken en doen we een aanbieding voor Spouwmuurisolatie Friesland.