blank

In ten Boer hebben we met Panman Dak- Muur en Vloer Isolatie de spouwmuur van deze woning geïsoleerd. We hebben gebruik gemaakt van wol isolatie. We hebben volgens een vast boorpatroon gaten in de spouwmuur geboord en op de foto’s is te zien dat we de isolatie via deze gaten in de spouwmuur hebben gespoten. Nadat we klaar waren met isoleren hebben we alle gaten in nagenoeg dezelfde kleur hersteld.

Energie besparen begint bij isolatie. We geven u graag kwalitatief en duurzaam advies en verzorgen daarna de plaatsing van de isolatie zodat u kunt genieten van een warm en geïsoleerd huis. Is uw spouwmuur al geïsoleerd maar twijfelt u aan de kwaliteit van deze isolatie? Ook dan kunnen we u helpen!

Naast isolatie werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor dak- en gevelwerkzaamheden, kunststof en aluminiumservice en advies, levering en installatie van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #TenBoer #wolisolatie #isoleren #spouwmuur #spouwmuurisolatie #duurzaamheid #zonnepanelen #panmankunststofenaluminiumservice #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #solarplannederland