blank

Panman Dak- Muur en Vloer Isolatie was in Nieuw Buinen. Daar hebben wij de isolatie in deze spouwmuur hersteld door het opnieuw te isoleren met Insulfoam. Als de kwaliteit van de aanwezige isolatie niet meer goed is, herstellen we deze met Insulfoam om een koudebrug (de overgang van een goed geïsoleerd deel naar een slecht geïsoleerd deel met als gevolg warmteverlies en condens problemen) te voorkomen. Dit product vult namelijk alle naden en kieren waardoor de spouw weer goed wordt geïsoleerd. Ook wanneer uw spouw te smal is voor wol- of parelisolatie maken we gebruik van Insulfoam.

Lees meer over onze isolatiewerkzaamheden op: https://www.dakengevelservice.nl/panman-dak-muur-en-vloerisolatie/

Naast isolatie werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor dak- en gevelwerkzaamheden, kunststof en aluminiumservice en advies, levering en installatie van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #NieuwBuinen #Insulfoam #isoleren #isolatie #spouwmuur #spouwmuurisolatie #duurzaamheid #zonnepanelen #panmankunststofenaluminiumservice #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #solarplannederland