blank

Siloxaan Eefde

De warme zomer dagen zijn inmiddels voorbij en we kijken uit naar het najaar. Vele mensen hebben last gehad in huis van de warmte. Panman dak en gevel service heeft voor platte daken een goede oplossing om uw woning een aantal graden koeler te houden in de zomer maanden. Wij zijn sinds dit jaar onze spuitwerkzaamheden gaan uitbreiden en vele klanten hebben hier al kennis van genomen. Wij bieden Siloxaan dakbedekking aan voor platte daken. Dit kan in diverse kleuren, maar de meeste klanten kiezen voor een witte dakbedekking. Dit is met als doel een koelere woning ook de juiste keuze. Zo ook een klant in Eefde (Gelderland) heeft hier kennis van genomen. Wij zijn een gecertificeerd applicatie bedrijf op het gebied van vloeibare siliconen dakbedekking met garantieperiodes van 10 tot 20 jaar op een waterdicht dak.

Wij laten hier onder een aantal foto’s zien van voor, na en tijdens de werkzaamheden en een korte beschrijving van de uitvoering.

Voor

Wij inspecteren het dak vooraf altijd grondig met een warmte beeld camera.

Tijdens

Wij beginnen altijd met een reiniging en het schoonmaken van het dak zodat wij later op een schone ondergrond Siloxaan kunnen aanbrengen.

Wanneer de oppervlaktes goed gereinigd zijn zullen wij deze droog zuigen en mechanisch drogen.

Vervolgens zullen wij een start maken met het voorbehandelen van alle detailleringen (dak doorvoer, dak uitloop, dakranden). Zwakke gedeeltes zullen wij versterken met vezel versterkte band.

Na

Als het dak helemaal schoon, droog en detailleringen voorbehandeld zijn beginnen wij met het aanbrengen van Siloxaan dakbekking. Wij brengen de gewenste laagdikte Siloxaan aan doormiddel van een Graco Dutymax hogedruk pomp. Dit is een relatieve snelle en makkelijk vorm van aan brengen van de dakbedekking.