blank

Panman heeft afgelopen week een mooi project uitgevoerd in Nieuw-Buinen. We hebben daar twee dakkapellen gerenoveerd en het dak rondom de dakkapellen geïsoleerd. Bij de dakkapellen hebben we de oude betimmering verwijderd en nieuwe kunststofkozijnen geplaatst. Daarna hebben we de dakkapellen netjes afgewerkt met nieuwe bekleding van Keralit en kunststof. De gebieden van het dak rondom de dakkapellen zijn door ons geïsoleerd en opnieuw overlaagd met een TPO-dakbedekking. Ook deze woning is winterklaar!

Heeft uw woning nog geen dakkapel maar bent u dit wel aan het overwegen? Kijkt u dan eens op deze pagina: https://www.dakengevelservice.nl/dakramen-dakkapellen-kunststof/ voor de mogelijkheden.

Doordat wij werken met specialisten op het gebied van verschillende isolatie, kunststof en dak- en gevelwerkzaamheden kunnen wij onze planningen goed op elkaar afstemmen en kunnen we u als klant het totaalpakket bieden op het gebied van duurzaamheid.

Naast kunststof en aluminiumservice en isolatie werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor dak- en gevelwerkzaamheden. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #Nieuwbuinen #dakkapelrenovatie #dakkapel #dakisolatie #isolatie #ziehetverschil #duurzaamheid #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice