Een groot deel van team Panman zit op dit moment in Katwijk. Hier zijn we namelijk aan de slag bij het bedrijfspand van Ouwehand Visverwerking, wat onderdeel is van Parlevliet en Van der Plas. P&P Group is een succesvolle familieonderneming met ruim 8000 medewerkers. Samen met de dochterondernemingen zijn ze nu het grootste visverwerkende bedrijf van West-Europa en behoren ze wereldwijd tot de top-25. Ouwehand Visverwerking is producent van onder andere (zure) haring, rolmops en mosselen. Aan Panman de taak om hier een groot reinigingsproject uit te voeren.

De omvang en (food branche-) regelgeving van dit project vragen om de juiste voorbereiding, kennis en ervaring. Door Panman wordt er +/- 5000m2 gevelbeplating en+/- 1000m2 metselwerk gereinigd en hersteld.

De eerste fase van het project, het reinigen van gevels, is afgerond en op dit moment worden schades aan de gevels hersteld. Dit doen we door de te herstellen gebieden te stralen met droogijs en de plekken te bewerken met 2K componenten polyester plamuur. Ook verrichten we bij +/- 100m2 van het metselwerk voegwerkherstel uit.

Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond gaan we aan de slag met het aanbrengen van een industrielak op de beplating en het impregneren van al het metselwerk.

Is uw bedrijfspand ook toe aan onze hulp? Neem contact met ons op!

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden en advies, levering en plaatsing van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #gevelreiniging #werkenophoogte #beplatingreinigen #Katwijk #PPGroup #Ouwehand #ziehetverschil #fase1 #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #solarplannederland