blank

Wauw wat een verschil! Dit bedrijfspand in Emmen heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen en mag weer gezien worden. We hebben de oude folielagen en lijmresten verwijderd, de gevels gereinigd en geschuurd om het laagdikte verschil weer gelijk te krijgen en daarna deze mooie zwarte metaal coating aangebracht.

Het aanbrengen van een kleurcoating is binnen enkele dagen gerealiseerd en is voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe platen. Ook verlengt een nieuwe metaalcoating de levensduur van de bestaande platen. Panman werkt met een hoge kwaliteit coating die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. We kunnen samen kijken welke coating het beste past bij uw pand.

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden en kunststof en aluminiumservice. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #Emmen #reiniging #metaalcoating #ziehetverschil #duurzaamheid #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice