Panman was in Amsterdam-Noord. Daar hebben we op een van de gebouwen aan de NDSM-werf de luchtbehandelingskanalen behandeld met een metaalcoating.

De originele aluminium kleur van de kanalen schitterde teveel in de zon wat resulteerde in klachten van bewoners van de omliggende appartementen. We hebben het werkveld voorbereid en het oppervlakte vervolgens systematisch ontdaan van elke vorm van bevuiling. Toen het oppervlakte stof, vet en vuil vrij was hebben we een metaalcoating in een matte kleur aangebracht om het wooncomfort van de naaste bewoners te verhogen.

Wij werken met duurzame coatings die niet schadelijk zijn voor het milieu. Samen met onze leveranciers werken we aan een duurzame toekomst.

Waar op de NDSM-werf vroeger boten werden gerepareerd verschijnen nu nieuwe woningen langs het IJ. Zo’n groot bouwterrein brengt voor onze werkzaamheden aan de gebouwen ook grote veiligheidseisen met zich mee. Naast dat we de kennis en ervaring in huis hebben om zulke grote projecten als deze uit te voeren, zijn wij ook in het bezit van de juiste certificaten. Onze medewerkers zijn o.a. in het bezit van het GPI- en het VCA-certificaat.

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden en kunststof en aluminiumservice. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

#panmangroup #dedakpanman #deduurzaamheidsman #metaalcoating #NDSMwerd #wooncomfort #duurzaamheid #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice