blank

Gevelreiniging in Hoogeveen

Afgelopen periode heeft onze reinigingsspecialist Xander in Hoogeveen (Drenthe) deze woning voorzien van een vakkundige gevelreiniging en impregnatie. De woning is met gepaste druk in combinatie met heet water gereinigd. Nadien leveren wij de woning altijd schoon op en soppen wij de ramen als extra service en om kalk vlekken te voorkomen. Zoals bekend is heet water kalkrijk water en daarom verstandig om dit nadien droog te trekken.

Voor het impregneren keren wij op een droge dag terug om de gevels te voorzien van een impregneer laag. Wij starten de dag met het zorgvuldig afplakken van alle aanwezige raampartijen. Vervolgens vloeien wij de gevels in met een elektrische lagedruk pomp laag voor laag van boven naar beneden. Gemiddeld weg genomen brengen wij 1 liter per m2 aan. Wij werken uitsluitend met professionele, gecertificeerde en  minimaal milieu belastende producten om zo de kwaliteit te waarborgen.

Het impregneren van gevels voorkomt vorstschades en uitbloeiingen van zouten en zuren naar de oppervlakte. Tevens door een betere vocht afdracht zal de gevel door de jaren minder onderhevig zijn aan organische aangroei.