blank

Damwand coating Staphorst

Afgelopen week hebben wij een bedrijfspand in Staphorst die voorzien was van damwand een ‘nieuwe look’ gegeven. Dit hebben wij gedaan door het damwand te voorzien van een coating. Dit pand was voorzien van groene platen. In overleg met de klant is er gekozen om het in de kleur leisteen grijs te spuiten. Een moderne, zakelijke en frisse kleur! Bent u benieuwd naar het resultaat, scroll dan naar onder vóór de voor en ná foto’s en meer informatie over damwand coating.

Metaal/Damwand coating:

Een goede uitstraling van uw bedrijfspand of opslag is belangrijk voor het visitekaartje van uw onderneming. Panman dak- en gevel service kan uw damwand (opnieuw) spuiten. Dit zorgt weer voor een frisse en strakke look van uw pand.

Is uw pand aangetast door weersinvloeden en of corrosie, dan is een metaal coating dé oplossing. Het is een goede en goedkopere manier dan uw pand te voorzien van nieuwe damwandplaten.

Werkwijze:

Voor dat wij beginnen aan het coaten van de oppervlaktes dient deze uiteraard is goed voor behandeld te worden. Wij reinigen de oppervlakte onder hogedruk met water en eventueel in combinatie met een borstel. Systematisch wordt elke vorm van bevuiling verwijderd. Wanneer de oppervlakte stof, vet en vuil vrij is kan deze gecoat worden. Na de reiniging maken wij de werkplek weer schoon.

Voor dat wij beginnen met het op kleur spuiten van uw beplating plakken wij eerst alle omliggende gebieden af. Denk hierbij aan overhead en gewone deuren, raam partijen en straat werk.

Afhankelijk van de staat van uw beplating wordt deze in één of twee keer gespoten. Vervolgens verwijderen wij al het afplak materiaal en laten de werkplek schoon achter. U pand ziet er weer als nieuw uit.

Voordelen:

Goedkoper dan nieuwe platen

Diverse kleuren mogelijk.

Binnen enkele dagen gerealiseerd.

Verlenging levensduur beplating.

Kostenbesparend.

Wilt u uw bedrijfspand ook een compleet nieuwe en andere uitstraling geven? Dan ben u bij ons op het juiste adres!