blank

Damwand coating Vos transport

Voor Vos transport in Alblasserdam hebben wij hun bedrijfspand een nieuwe uitstraling mogen geven. De damwand profiel platen van het pand van Vos Transport was voorheen blauw van kleur. Wij hebben doormiddel van een damwand coating deze wit gespoten.

Het spuiten van damwand behoort tot onze diensten en wij hebben de afgelopen tijd dan ook veel van deze werkzaamheden mogen uitvoeren.

De originele kleur van Vos transport was verweerd en vervaagd door vuil, regen, zon en wind. Voordat wij beginnen met het op kleur brengen van de damwand coating zorgen wij altijd eerst dat het pand grondig schoon is, dit doen wij doormiddel van een hogedruk machine en een ontvetter. Wanneer het pand helemaal schoon is starten wij met het aanbrengen van de hoogwaardige metaal coating. Wij bekijken altijd elke opdracht nauwkeurig voordat wij starten met de werkzaamheden. In dit geval was de ondergrond blauw en onze opdrachtgever koos voor wit. Hierdoor hebben wij het de damwand meerdere keren behandeld om zo een goed dekkende damwand te creëren.

Bekijk hier onder de VOOR foto’s en NA