blank

Dakrenovatie in Paterswolde

Onze dakrenovatie ploeg heeft de afgelopen periode een mooi project opgeleverd die wij graag met jullie delen. Deze woning staat in Paterswolde (Drenthe). Hier hebben wij een klant blij gemaakt met een totaal renovatie.
Voordat wij hier zijn gestart met de dakpan werkzaamheden hebben wij eerst de zonnepanelen gedemonteerd en veilig gestald. Vervolgens hebben wij alle oude dakpannen verwijderd, tengels, panlatten en de aanwezige bekleding van het dakkapel.
Nadat al het oude materiaal is verwijderd en afgevoerd door ons starten wij weer met het opbouwen van het dak. Wij zijn begonnen met het aanbrengen van een Kingspan Renova TP10 72 mm  isolatieplaat met een RD waarde van 3,25. Een goede isolatie bij het renoveren van een dak is zeer belangrijk. Wanneer al het isolatie aangebracht is worden er nieuwe panlatten aangebracht met hier vervolgens de door de klant uitgezochte dakpan op. Het dakkapel is bekleed met Keralit.

De dakpan die bij deze klant is toegepast is: https://www.dakengevelservice.nl/product/flachdachpan-f-12-u-zuid/.

Let op: Wanneer u voor dakisolatie kiest en gebruik wilt maken van subsidie, kies dan voor een isolatie waarde van minimaal 3,5. 

Het project wordt binnenkort nog afgewerkt met kunststof dakgoten en windveren.