blank

Een project op grote hoogte in Groningen! Hier hebben we het dak van deze woning voorzien van nieuwe dakpannen. Na de opbouw van de steigers zijn onze #dakpanmannen aan de slag gegaan met het verwijderen van de verouderde pannen en het terugplaatsen van nieuwe pannen. Hierbij hebben we dakpannen van het merk Tuille du Nord in de kleur antraciet gebruikt.

Een project als deze vereist goede communicatie en vakmannen die het niet erg vinden om op hoogte te werken. Door een goed staaltje teamwork van Team Panman hebben we het dak van deze woning weer in goede staat weten te herstellen!

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden, kunststof en aluminiumservice en advies, levering en plaatsing van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #dakrenovatie #dakpannen #werkenophoogte #Groningen #teamwork #duurzaamheid #zonnepanelen #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice #solarplannederland