blank

Exloo is weer een Panman dak rijker! Panman Dak- en Gevelservice heeft het dak van deze woning gerenoveerd. Bij deze renovatie zijn de verglaasde Alegra 10 dakpannen in de kleur zwart aangebracht. De vlakke goot en ronde wel van de Alegra 10 dakpan geeft een licht golvende, harmonieuze dak structuur als resultaat. Ook zijn de verlaten schoorsteen en folie verwijderd. Op de foto’s is goed te zien dat het dak van deze woning door onze hulp weer klaar is voor de komende jaren!

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden, kunststof en aluminiumservice en advies, levering en plaatsing van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #dakpannen #dakrenovatie #werkenophoogte #Exloo #ziehetverschil #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice #solarplannederland