blank

Dakrenovatie in Emmen

Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn wij thuis in diverse soorten reiniging en coating werkzaamheden. Uiteenlopende werkzaamheden variërend van het reinigen van daken, gevels, straatwerk, beplating en diverse andere soorten onder gronden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het na behandelen van deze soorten oppervlaktes met een bijpassend coating product om de oppervlakte te verduurzamen.
Werkzaamheden die de laatste tijd onderbelicht zijn geweest zijn onze renovatie werkzaamheden. Binnen ons bedrijf varen wij twee duidelijke koersen. Wij zijn breed inzetbaar als reiniging en coatings bedrijf en zijn daarbij ook breed inzetbaar op het gebied van dakrenovatie voor zowel platte als hellende daken.
Zo hebben onze #dakpanmannen in Emmen (Drenthe) deze prachtige, maar bewerkelijke woning weer van een nieuw dak mogen voorzien. Onze jongens starten de dag zoals gewoonlijk met het opbouwen/creëren van een veilige werkomgeving. Na dat dit naar behoren is opgebouwd starten wij met de werkzaamheden. In deze situatie verwijderen wij de dakpannen met behulp van een aanhanger kraan. Na dat alle oude pannen verwijderd en afgevoerd zijn wordt er een start gemaakt met de lat constructie. Tussentijds wordt het dakbeschot gecontroleerd en in overleg met de klant hersteld daar waar nodig.
In deze situatie hebben wij vervolgens een Alkreflex isolatie deken als na-isolatie toegepast. Het voordeel van een Alkreflex isolatie deken is dat de verhoging minimaal is en maatvoering ten opzichte van windveren en dakgoten behouden blijft. Vervolgens is het dak weer ingedekt met een Koramic VHV Vario bruin verglaasd.
Vervolgens wordt de werkplek schoon gemaakt en de werkzaamheden bij de klant op geleverd.
Mocht u vragen hebben over allerhande dakwerkzaamheden, plat of hellende? Wij staan voor u klaar!