blank

Dak renovatie in Assen

De afgelopen periode hebben wij diverse daken voorzien van een nieuw dak. Zo ook in Assen. In Assen (Drenthe) hebben onze dakpanmannen deze woning een make-over gegeven. Het dak van deze woning is compleet vervangen. Het dak is nadien voorzien van een Nelskamp S pan zwart longlife met glans.

 

Voordat wij starten met de werkzaamheden zorgen wij dat alle beveiliging op en rond het dak bevestigd en geplaatst is. Het dak word volledig gestript en al het afval word afgevoerd. Wanneer het dak helemaal ‘kaal’ is beginnen wij met het aanbrengen van dakfolie. Het dak van de eigenaren van deze woning is kort geleden goed geïsoleerd, maar ook hier in voorzien wij onze klanten.

Wanneer het dak volledig is voorzien van dakfolie hebben wij nieuwe panlatten aangebracht. Doordat dit een 2 onder 1 kap woning is, is het altijd belangrijk om rekening te houden met de buren om zo een recht en strak beeld te krijgen van het dak en om een goede aansluiting te creëren. De woning is afgewerkt met een Chaperonpan.