blank

We starten de week met het delen van een project. In Westerbroek hebben we het dak van deze woning professioneel gereinigd en op de foto’s is goed te zien hoeveel vuil we met de hogedrukspuit hebben verwijderd.

Wist u dat u met het professioneel laten reinigen van uw dak de levensduur van de dakpannen kunt verlengen? Door het vochtige klimaat in Nederland zijn de pannen vatbaar voor aanhechtende algen en mos. Deze bevuilingen kunnen ernstige schade aanrichten in de vorm van vorstschade en/of kapotte pannen. Voorkom deze schade door tijdig uw dak te laten reinigen door Panman.

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden, kunststof en aluminiumservice en advies, levering en plaatsing van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #dakpannen #werkenophoogte #Westerbroek #reiniging #ziehetverschil #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice #solarplannederland