blank

Dakreiniging Vledderveen

Afgelopen week hebben wij in Vledderveen (provincie Drenthe) een dak schoon gemaakt doormiddel van een hogedruk spuit. Deze woning staat in een bosrijke omgeving en heeft lang geen onderhoud gehad. De dakpannen waren erg zwak en het dak was erg vervuild.

Door bevuiling van uw dak ziet uw woning of bedrijfspand er vaak na van jaren van organische en atmosferische bevuiling niet meer uit. Organische aanslag houdt vocht vast waardoor er met de winterdag vorstschades kunnen ontstaan. Kleine scheurtjes is hier het gevolg van waardoor de oppervlakte in een vicieuze cirkel terecht komt.

Door de scheurtjes houdt de oppervlakte nog meer vocht vast waardoor deze nog meer last krijgt van vorstschade. Hierdoor wordt de oppervlakte ruwer in zijn toplaag en zal nog meer bevuiling vasthouden wat resulteert in nog meer vocht absorptie en dus meer vorst schade.

Wanneer u uw dak laat reinigen wordt alle mos en alg aanslag verwijderd en zoveel mogelijk kapotte pannen vervangen. Uw dakpannen houden minder vocht vast en uw woning zal er weer stukken frisser uitzien. Zorg daarom dat u optijd uw dak laat behandelen!

Wij hebben een aantal prachtige foto’s kunnen maken van deze woning in Vledderveen om zo goed het verschil te kunnen laten zien wat een dakreiniging doet. Ook voor uw dak!

Bent u enthousiast geworden na het zien van het eind resultaat van dit schone dak in Drenthe of wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website of vraag direct een offerte aan!