blank

In Steenwijk hebben de #dakpanmannen van Panman Dak- en Gevelservice het dak van deze woning professioneel gereinigd. Op de foto’s is het resultaat van onze werkzaamheden goed terug te zien.

Dit huis staat er weer stralend bij! Naast een mooi dak is, door het reinigen, de levensduur van de pannen ook verlengd. Het is belangrijk om uw dakpannen schoon te houden om hiermee bevuiling en (mogelijk ernstige) schade aan uw dak zo veel mogelijk te voorkomen.

Door de jaren heen hebben wij veel verschillende daken behandeld, waardoor we ons ondertussen wel expert kunnen noemen op dit gebied. We gaan samen met u in gesprek over de mogelijkheden en komen met een duidelijk plan van aanpak. Wilt u uw dak reinigen? Bel Panman.

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden, kunststof en aluminiumservice en advies, levering en plaatsing van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

#panmangroup #panman #dedakpanman #deduurzaamheidsman #dakpannen #dakreiniging #werkenophoogte #Steenwijk #ziehetverschil #panmandakengevelservice #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice #solarplannederland