blank

Dakreiniging in Gasselte

Dakreiniging in een bosrijke omgeving.

Deze woning ligt in een bosrijke omgeving in Gasselte.

Deze woning hebben wij voorzien van een dakreining. Dit dak was voorzien van extreem veel mos. Een dakreiniging bij deze woning is niet alleen bedoeld voor een mooi aanzicht, maar bij een dak waar veel mos op ligt is dit ook noodzakelijk.

Waarom is het noodzakelijk om uw dak te laten voorzien van een dakreining bij veel mos?

Niet alleen een grote hoeveelheid mos heeft een grote belasting op uw dakpannen en dakcontructie waardoor uw dak steeds zwakker word, maar het mos vangt ook veel regen op wat uw dak nog zwaarder maakt. Als er veel mos op uw dak ligt trekt zoals gezegd hier vocht in. Wat tevens een gevolg van dit probleem is, is dat in de winter het vocht in het mos en in uw dakpannen kan bevriezen en hierdoor vorstschade kan ontstaan. Een groot gevolg hierdoor kan zijn dat uw dakpannen kunnen breken! Wees er daarom ook optijd bij en laat uw dak vakkundig reiningen.

Wij reiningen uw dak en verwijderen systematisch het mos van uw dakpannen met een hogedrukspuit. Ook voeren wij het mos voor uw af zodat u ook hier geen omkijken naar heeft. Als alles schoon en netjes is gaan wij als laatste uw dak voorzien nog voorzien van beschermlaag (impregneer of kleurcoating).

Ervaart u de zelfde problemen als bij deze woning in Gasselte en/of wilt u meer informatie, mail of bel ons dan gerust voor de mogelijkheden bij uw woning.