blank

Dakcoating Ter Apel (Groningen) en Bruchem (Gelderland)

Afgelopen dagen hebben wij weer diverse daken voorzien van een dakcoating. Wij voeren onze werkzaamheden uit door het hele land. Zo zijn wij o.a in Ter Apel (provincie Groningen) en Bruchem (provincie Gelderland) geweest.

In een 5 fase systeem kunnen wij ook uw dak er weer als nieuw uit laten zien en is de meeste gevallen 50 – 75% goedkoper dan nieuwe dakpannen!

1. Wij beginnen altijd met het reinigen van het dak. Wij reinigen uw dakpannen onder hogedruk met water. Systematisch reinigen we hu hele dak om voor een schone en stabiele ondergrond te zorgen.

2. Wanneer deze schoonmaakwerkzaamheden voltooid zijn zullen wij u dak na behandelen met een desinfectie laat om zo 100% te kunnen garanderen dat alle sporten van schimmels en bacteriën verwijderd zijn.

3. Wanneer wij beginnen met de coating zullen wij uw woning afplakken om nawerk in de vorm van nevelverwijdering te voorkomen.

4. Nadat uw woning is afgeplakt beginnen wij met de eerste laag coating. Dit verdunnen wij met +/- 10% water om er voor te zorgen dat de eerste laag goed wegtrekt in de oppervlakte, wat weer zorg voor een goede basis voor de toplaag.

5. De toplaag. De laatste onverdunde laag acrylcoating word aangebracht en alle kantjes en randjes zullen allemaal mee gespoten worden.