blank

Dak renovatie in Winschoten

In de stad Winschoten (Groningen) hebben wij onze laatste dak renovatie van 2020 uitgevoerd. Er is, nadat al het oude materiaal verwijderd is een alkreflex isolatie deken toegepast als na isolatie. Wanneer deze isolatie door onze mannen nauwkeurig aangebracht is kon er een start gemaakt worden met het plaatsen van nieuwe tengels en panlatten.

Voor de meeste klanten komt het spannendste moment altijd wanneer de dakpannen geplaatst worden. Dan zien de klanten echt het resultaat van hun dakrenovatie. De woning krijgt een totaal nieuwe uitstraling. Dit is ook goed te zien op onderstaande foto’s bij het huis van Dhr. Starke.

In overleg met de klant is er gekozen om gebruik te maken van een Nelskamp F-12 Zuid zwart verglaasde pan. Als extra detail afwerking zijn er chaperon pannen toegepast. Een chaperon is een dakpan als hulpstuk voor de afwerking van lessenaarsdaken en aansluitingen op platte daken.

Wanneer alle dakwerkzaamheden afgerond zijn leveren wij altijd met de klant op. Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is.

Bent u benieuwd naar de ervaring van Dhr. Starke uit Winschoten? Lees dan ” klantbeoordelingen ” links op onze pagina of klik op: https://www.dakengevelservice.nl/beoordelingen/