Panman – Kunststof- & Aluminiumservice

blank

Bent u op zoek naar onderhoudsarme Kunststof- en/of Aluminium en wilt u niet inleveren op de uitstraling hiervan?

Kies dan voor Panman Kunststof & Aluminiumservice.

Panman Kunststof & Aluminiumservice is de specialist voor Kunststof en Aluminium. Of het nu gaat om kozijnen, dakgoten, gevelbekleding en/of boei delen wij leveren en plaatsen dit naar uw smaak.

Veilig wonen begint bij Panman Kunststof & Aluminiumservice!

Wij leveren kozijnen die inbraak werend, brandvertragend en zeer goed geïsoleerd zijn. Wist u dat veel verzekeraars korting geven op uw inboedelverzekering geven als uw woning een Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt?

Panman Kunststof & Aluminiumservice levert onderhoudsvrije kunststof. U heeft geen kwast meer nodig, wat u elke drie tot vijf jaar een schilder uitspaart! Dit komt door dat het kunststof een hoge bestendigheid heeft tegen Uv-Straling, hierdoor blijft het kleurvast.

blank
blank

Door de vele mogelijkheden met de kunststof kozijnen van Panman Kunststof & Aluminiumservice kunt u uw huis in elk gewenste uitstraling krijgen, elk kozijn is nagenoeg in elk gewenste maat te verkrijgen.

Wanneer u kiest voor een kunststof of aluminium kozijn van Panman Kunststof & Aluminiumservice staan we garant voor een duurzame, onderhoudsarm en milieuvriendelijk product. Het is een perfecte investering voor de toekomst. Door het hoogrenderend isolatieglas isoleert u direct uw huis en daarmee bespaart u enorm op uw energiekosten.

Panman Kunststof & Aluminiumservice heeft een enthousiaste groep mensen die u, en vele klanten voor u, kunt voorzien van een heerlijk warm en geïsoleerd (t)huis.

Panman Kunststof & Aluminiumservice is een bedrijf met korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen en bezitten over een hoog verantwoordelijkheid gevoel. Kortom, wij laten u niet in de kou staan.