Inmiddels is het alweer maart 2021 en zijn we nog steeds niet van het corona virus af. Onze werkzaamheden hebben wij afgelopen tijd nog steeds gelukkig voort kunnen zetten. Veel mensen werken thuis en zijn toe om hun huis te laten verbouwen.

Een belangrijk punt is toch al gauw het dak. Doordat steeds meer mensen thuis werken wordt er op de bovenste verdieping een extra werk kamer gerealiseerd. Hierbij is licht een belangrijk punt.

Door te kiezen voor een dakkapel creëert u niet alleen extra ruimte maar ook extra licht. Maar wanneer uw dakpannen ook niet meer in goede staat zijn zien wij al gauw dat onze klanten kiezen voor een totale dakrenovatie waarbij niet alleen een dakkapel geplaatst wordt maar ook nieuwe dakpannen, panlatten en het plaatsen van zeer goede isolatie om zo voor de komende jaren weer te kunnen genieten van de extra ruimte.

Wanneer uw dak ook toe is aan vervanging en/ of extra ruimte laat u dan informeren door één onze dak specialisten en wie weet staan wij binnenkort op uw dak uw wensen uit te voeren.

Met vriendelijke groet,

De dakpanmannen