Panman Group: Dé totale verduurzamer.

Met trots vermelden wij dat wij vanaf vandaag verder gaan als Panman Group; uw partner op het gebied van dak-, wand- en gevelwerkzaamheden. In drie divisies met elk zijn eigen specialisatie, bieden wij u als klant gestroomlijnde dienstverlening aan rondom het thema verduurzaming.

U kent ons van onze professionele dak- en gevelservice maar voeren al jaren meer dan alleen deze werkzaamheden uit. Panman doet ondertussen zoveel, dat het wel eens moeilijk werd om nog te omschrijven wat nou precies onze corebusiness was. Door straks in drie divisies te gaan werken denken we beter zichtbaar te kunnen maken wat we allemaal voor u als klant kunnen betekenen.

Met Panman Dak-, Muur-, en Vloerisolatie, Panman Kunststof en Aluminiumservice en Panman Dak- en Gevelservice zijn wij de allround specialist voor het verduurzamen van uw huis.

Wilt u verduurzamen, kies dan voor Panman.

  • Wij werken met specialisten op het gebied van talloze isolatie, kunststof en dak- en gevelwerkzaamheden.
  • Wij bieden u het totaalpakket op het gebied van duurzaamheid.
  • Wij bieden u als klant een breder eindproduct aan het zelfde adres.
  • Wij stemmen onze werkzaamheden en planningen goed op elkaar af.
  • Wij denken graag met u mee over het geschikte werkzaamheden voor uw situatie.

Voor meer informatie over onze drie divisies en de dienstverlening die daar bij hoort verwijzen we u graag naar de bijbehorende pagina’s op de website.

Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

#panmangroup #dedakpanman #deduurzaamheidsman #duurzaamheid #panmanisolatieservice #panmankunststofenaluminiumservice #panmandakengevelservice #uitbreiding

blank
blank