Weet u wel hoe belangrijk het is om mos regelmatig te (laten) verwijderen van uw dak? RTL Nieuws ziet dit belang in en heeft er een artikel aan gewijd. Ook wordt er in het bericht aangeraden om deze klus uit te besteden aan een professional om zo ongelukken op hoogte te voorkomen. Wilt u uw dak reinigen? Bel Panman.

En nog wat extra advies van team Panman: laat na het reinigen van de dakpannen gelijk een coating aanbrengen. Met zo’n professionele coating spuiten we de poriën van de dakpannen namelijk dicht en heeft het mos daardoor minder kans heeft om te hechten.

Minder vuilaanhechting op het dak zorgt voor minder vorstschade en zal de levensduur van de dakpannen verlengen.

Lees hier het hele artikel van RTL Nieuws: https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5351542/let-hierop-bij-het-verwijderen-van-mos-van-je-dak?

Naast dak- en gevelwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor isolatie werkzaamheden, kunststof en aluminiumservice en advies, levering en plaatsing van zonnepanelen. Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Panman Group
Drentse Poort 24
9521 JA Nieuw-Buinen
0599-769053

Solarplan Nederland – advies, levering en installatie van zonnepanelen
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
050-8200059
www.solarplannederland.nl

blank