Bent u ook klaar om meer voor duurzaam te gaan?

Bewust en duurzaam leven hoeft niet moeilijk te zijn. Met kleine en grote ingrepen kunt u al veel doen voor een betere toekomst.

Wij zijn altijd opzoek naar duurzame producten/ diensten voor u als particulier en zakelijk. Al enkele jaren voorzien wij vele klanten van een wit dak doormiddel van een vloeibare dakbedekking, ook wel Siloxaan genoemd. Dit product is uitermate geschikt voor renovatie en kan gezien worden als een siliconen dakbedekking. Wanneer uw plat dak toe is aan renovatie is dit niet alleen een snelle oplossing maar ook gelijk duurzaam. Uw dak hoeft op deze manier niet compleet vervangen te worden.

Naast onze dienst Siloxaan bieden wij ook Köster TPO dakbedekking aan. Onze Kunststof TPO dakbanen kunnen bij iedere weersgesteldheid verwerkt worden, in tegenstelling tot EPDM Dakbedekking. Door de hoge bestendigheid tegen industriële uitstoot zijn de dakbanen zeer geschikt voor industriedaken. Deze kwaliteit is daarnaast voor iedereen verkrijgbaar voor een plat dak van een carport of villa. In combinatie met zonnepanelen haalt u met witte TPO het meeste rendement.

Verwerking gebeurd, in tegenstelling tot bitumineuze dakbedekking, zonder open vuur: de dakbanen worden met hete lucht moleculair aan elkaar verbonden overal, zonder laszones. Daarmee is het veel minder kwetsbaar als EPDM dakbedekking, waar afhankelijkheid van de lasnaad kritisch ligt.

De TPO zijuitlopen, onderuitlopen en hoeken zijn van het zelfde materiaal gemaakt zodat er een gesloten dakvlak van één materiaal mogelijk is. Door de lange levensduur van deze dakbanen, is het mogelijk de goedkoopste dakbedekking die u kunt aanschaffen.

blank