Hee jij! Ben je opzoek naar vakantiewerk? Dan is dit bericht voor jou.

Panman Group is op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die de handen uit de mouwen willen steken.

Ben je beschikbaar per april/mei, op zoek naar een vakantiebaantje waar je goed mee kunt verdienen, wil je ervaring opdoen op het gebied van dakbedekking en (gevel) -reiniging, ben je ruim beschikbaar, weet je van aanpakken en ben je niet bang voor hoogte? Dan is een vakantiebaan bij Panman Group wat je zoekt!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

  • Je gaat kennismaken met de wereld van dak-, wand- en gevelwerkzaamheden.
  • Je gaat met ervaren collega’s mee op verschillende klussen waar je helpt met het uitvoeren van de werkzaamheden.
  • Denk hierbij aan ondersteunende taken als het afplakken van oppervlaktes als voorbereiding op de coating werkzaamheden, het klaarmaken van de werkbussen, het bij elkaar zoeken van het juiste materiaal als voorbereiding voor de projecten etc.

Goed om te weten: we zijn op zoek naar stoere mensen die het aan durven om op hoogte (daken) te werken en die ons in de drukke zomerperiode een handje willen komen helpen. We zullen je nooit alleen naar een project sturen maar je gaat samen op pad met geschoolde en ervaren collega’s die je mee zullen nemen in hun dag. Mega gezellig dus!

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellig en gemotiveerd team.
  • Een werkplek waar jij deze zomer lekker veel kan doen en leren.
  • Gevarieerde werkdagen waarop je van alles gaat ondernemen.
  • Leuk salaris voor je hard verrichte werk.

Interesse? Kom dan vanaf april/mei ons team versterken. Stuur ons een bericht via Facebook, neem telefonisch contact met ons op via 0599-769053 of stuur een e-mail naar roy@dakengevelservice.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

blank