Panman Dak- en Gevel Service is al meer dan 15 jaar expert in het professioneel reinigen van daken en gevels. Onze #dakpanmannen trotseren de hoogte, gaan vakkundig en efficiënt te werk en hoe wanneer ze klaar zijn is er goed te zien hoe groot het effect van onze reinigingstechnieken is.

Waarom zou u uw dak of gevel door ons laten reinigen? We zetten de voordelen graag nog even voor u op een rijtje:

  • Na een dak- en/of gevelreiniging heeft uw pand of woning weer een frisse uitstraling.
  • Met onze professionele reiniging houdt u uw dak in een goede staat, verlengt de levensduur van de dakpannen en voorkomt langdurige bevuiling wat eventueel zou kunnen leiden tot een niet waterdicht dak.
  • Een gereinigde gevel voorkomt vochtdoorslag naar de spouw waardoor u mogelijk kosten kunt besparen op de energierekening.
  • Met de nieuwste technieken kunnen wij uw gevel met een minimale belasting en op een milieuvriendelijke manier reinigen. Is de bevuiling aan uw gevel dieper gegrond? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om de gevel chemisch te reinigen.
  • Tijdens onze projecten gaan we altijd veilig, efficiënt en netjes te werk. Tijdens het reinigen kan er best wat troep ontstaan, maar zodra het oppervlakte behandeld is zorgen we altijd dat de omgeving weer netjes is voordat we de locatie verlaten.

Elk reinigingsproject vraagt om zijn eigen werkwijze en wij werken per situatie een behandelplan uit op maat. Heeft u interesse in een schoon dak of een schone gevel? Neem contact op met Panman Dak- en Gevelservice en ga met ons in gesprek over uw wensen.

Panman Dak-en Gevelservice
Drentse Poort 18
9521JA Nieuw-Buinen
0599-769053
www.dakengevelservice.nl

#panmandakengevelservice #dakpanmannen #gevelreiniging #dakreiniging #werkenophoogte

voordelen van dak- en egvelreiniging