DAKRENOVATIE

NIEUWE DAKPANNEN

DAKRENOVATIE

NIEUWE DAKPANNEN

blank

Vertrouwd met elk dak

Door onze jarenlange ervaring in diverse soorten dakrenovaties beschikken wij over veel kennis en zijn wij een vertrouwd gezicht in de regio. Wij denken graag met u mee over de keuze van nieuwe dakpannen of een dakcoating. De keuze voor een dakrenovatie is best een spannende beslissing en kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Wij begrijpen dat het veel vragen met zich mee brengt en helpen u dan ook graag om al deze vragen te beantwoorden en denken zorgvuldig mee met uw wensen en behoeftes. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Bij het vervangen van dakpannen komt veel kijken. Wij zijn een full-service bedrijf en ontzorgen u van elk aspect. Uiteraard blijft u betrokken bij elke stap en ontwikkeling van uw dak!

Is uw pan toe aan vervanging, maar is uw constructie verder in een goede staat? In de meeste gevallen is dan een, één op één vervanging de oplossing. Wij werken met pannen uit een assortiment met eenzelfde lat maat als de meeste betonpannen. Wij verwijderen de oude pan en kunnen daarna gelijk het dak weer dicht leggen met nieuwe dakpannen. Een relatief eenvoudige en snelle manier van werken en dus goedkoper dan wanneer alle panlatten ook vervangen moeten worden.

Zijn uw panlatten niet meer in een goede staat en moeten deze en uw dak folie vervangen worden? Daarin kunnen wij u ook hier in voorzien. Wij hebben veel ervaring en kennis in het vernieuwen van constructies waardoor we vakkundig de folie en dakpannen kunnen verwijderen en opnieuw aanbrengen.

Doordat wij werken met gecertificeerd en vakkundig personeel zijn onze werkzaamheden niet enkel beperkt tot het leggen van pannen. Indien gewenst timmeren wij een complete dakconstructie inclusief pannen. 
De optie om een dakkapel te plaatsten is voor ons wanneer wij met de dak werkzaamheden bezig zijn eenvoudig om mee te nemen. Bekijk dakkapellen voor meer informatie hier over.

Werkwijze

We beginnen de dag met het klaarzetten van de kraan en benodigde veiligheidsmiddelen. Denk hierbij aan steigers, randbeveiliging of een positionering lijn. We beginnen onze werkzaamheden met het verwijderen van de oude dakpannen en indien nodig de oude panlatten en- of folie. Wanneer een vlak opnieuw in de folie zit en er zijn nieuwe panlatten aangebracht beginnen we met het terugplaatsen van de nieuwe pannen voor de gewichtsverdelingen, en wordt uw dak weer systematisch dicht gelegd. Op deze manier kunnen wij uw al gauw binnen enkele dagen voorzien van een nieuw dak.

Voordelen:

  • Verhoogt woningwaarde
  • Goed te combineren met zonnepanelen
  • Verbetert isolatie, besparing op energiekosten
  • Comfort verbetering

Toepasbaarheid:

  • Bijna elke dakconstructie