REINIGING

METAAL/DAMWAND 

REINIGING

METAAL/DAMWAND 

blank

Een schoon visitekaartje

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is het eerste wat uw klanten zien wanneer zij bij uw komen. Wanneer dit er vervuilt uitziet geeft dit al gauw een negatief beeld van uw bedrijf, hoe prachtig uw bedrijf ook is van binnen. Met een relatief “kleine” behandeling aan uw pand zorgen wij ervoor dat deze weer de juiste uitstraling heeft.

Bedrijfspanden zijn vaak onderhevig aan allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Door deze weersinvloeden verweren en corroderen vele metalen. Dit geldt niet alleen voor metaal maar ook voor kunststof. De glansgradaat en kleurechtheid kunnen door verwering worden aangetast.

Om uw bedrijfspand regelmatig professioneel te laten schoonmaken voorkomt u erger. Wanneer de kleur aangetast is van uw pand bieden wij de mogelijkheid om deze na het reinigen te voorzien van een coating. Op deze manier bespaard uw veel kosten. Wanneer uw pand voorzien is van een andere beplating is het ook mogelijk om deze te laten schoonmaken en/ of coaten.

Beschikt uw pand van een plat dak en wilt u de warmte van uw pand buiten laten? Dan is een witte dakbedekking wellicht een oplossing voor u.

Werkwijze:

Als de oppervlakte meer dan alleen organische of atmosferische bevuiling bevat zullen wij deze van tevoren in nevelen met een ontvettingsmiddel.
Vervolgens spuiten wij de oppervlakte met gepaste druk systematisch af. In sommige gevallen kan er zich een waaierpatroon van het reinigen voordoen. Wij zullen de oppervlaktes dan in combinatie met een borstel schoonmaken.

Wanneer de oppervlaktes gereinigd zijn maken wij onze werkplek weer schoon zodat u privé of zakelijke geen hinder van onze werkzaamheden zult ondervinden.

Wanneer u uw pand alleen laat reinigen kunt u natijd ervoor kiezen om de oppervlakte met een waslaag na te behandelen. De oppervlakte weerkaatst dan beter Uv-stralen en uw kunt dan langer genieten van een glanzende en kleurvaste ondergrond. Wanneer u uw pand op kleur wilt laten spuiten zal deze behandeling geschrapt worden ten behoeve van de hechting van de coating.

Voordelen:

  • Verlening van levensduur oppervlakte
  • Waardevermeerdering van pand
  • Voorkomt corroderen van beplating
  • Verfraaiing van bedrijfspand.

Toepassingen

  • Alle soorten beplatingen