COATING

METAAL/DAMWAND COATING

COATING

METAAL/DAMWAND COATING

blank

Bedrijfspand in een nieuw jasje

Wanneer uw bedrijfspand niet meer de juiste uitstraling geeft aan uw bedrijf, deze niet hetzelfde gevoel overbrengt als dat u zou willen dan kunnen uw bedrijfspand in een nieuw jasje steken! Doormiddel van een metaal/ damwand coating heeft u ineen razend tempo een ‘nieuw’ bedrijfspand die gezien wél gezien mag worden, zodat binnen en buiten één wordt.

Een goede uitstraling van uw bedrijfspand of opslag is belangrijk voor het visitekaartje van uw onderneming. Panman dak- en gevel service kan uw damwand (opnieuw) spuiten. Dit zorgt weer voor een frisse en strakke look van uw pand.

Wanneer uw pand aangetast is door weersinvloeden en of corrosie, dan is een metaal coating dé oplossing. Het is een zeer goede en goedkopere manier dan uw pand te voorzien van nieuwe damwandplaten.

Om de levensduur van uw damwandplaten te verlengen is het verstandig een hoge kwaliteit coating aan te brengen. Tevens is een professioneel aanbrengen van een coating van belang voor de waardevermeerdering van uw bedrijfspand.

Een damwand coating is in vele kleuren en gradaties mogelijk. Onze specialisten denken graag mee met uw wens. Ook logo’s zijn mogelijk om in uw gevel te laten spuiten.

Werkwijze damwand coating

Voor dat wij beginnen aan het *coaten van de oppervlaktes dient deze uiteraard is goed voor behandeld te worden. Wij reinigen de oppervlakte onder hogedruk met water en eventueel in combinatie met een borstel. Systematisch wordt elke vorm van bevuiling verwijderd. Wanneer de oppervlakte stof, vet en vuil vrij is kan deze gecoat worden. Na de reiniging maken wij de werkplek weer schoon.

Voor dat wij beginnen met het op kleur spuiten van uw beplating plakken wij eerst alle omliggende gebieden af. Denk hierbij aan overhead en gewone deuren, raam partijen en straat werk.

Afhankelijk van de staat van uw beplating wordt deze in één of twee keer gespoten. Vervolgens verwijderen wij al het afplak materiaal en laten de werkplek schoon achter. U pand ziet er weer als nieuw uit.

Voordelen:

  • Goedkoper dan nieuwe platen
  • Diverse kleuren mogelijk.
  • Binnen enkele dagen gerealiseerd.
  • Verlenging levensduur beplating.
  • Kostenbesparend.

Toepasbaar:

  • Damwand
  • Metaal

*De hoogwaardige coating waarmee gewerkt wordt is een duurzame coating en niet schadelijk voor het milieu. Samen met onze leveranciers werken wij aan een duurzame toekomst.