COATING

LATEX SPUITEN

COATING

LATEX SPUITEN

blank

Wij brengen weer kleur in uw woning

Wanneer een aantal jaren van geen of weinig onderhoud aan uw muren en plafonds de kleur doen veranderen, kan Panman dak en gevel service uw woning weer laten stralen. Steeds meer mensen kiezen voor latex spuiten in plaats van het inhuren van een traditionele schilder. Latex spuiten is namelijk de manier om snel op een streep loze manier verf aan te brengen op muren en plafonds. Omdat latex spuiten erg snel gaat, kunnen we uw woning of bedrijfspand vaak al voorzien van een nieuwe latex laag binnen 1 werkdag.

Zijn uw muren en plafonds toe aan een opfrisbeurt? Of wil je de badkamer of de keuken vernieuwen? In deze gevallen zal er geverfd of dus gespoten moeten worden met latex. Plafonds verven is niet echt een makkelijke klus en bij de muren blijven vaak het begin en het eind zichtbaar en kan er, doordat de wand op sommige plekken meer zuigt, licht kleurverschil ontstaan. Laat uw muren en plafonds snel en effectief van een nieuwe verflaag voorzien door te kiezen voor latex spuiten.

Panman dak en gevel is allround gespecialiseerd in het latex spuiten van woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden en bedrijfshalen die door heel Nederland actief is en met een team van vakkundige latexspuiters werkt.

Werkwijze latex spuiten:

Voordat we uw muren of plafond spuiten, zorgen we dat uw woning of bedrijfspand goed wordt afgeplakt. Het zorgvuldig afplakken van uw woning kost verreweg het meeste tijd. Maar geeft uiteindelijk het mooiste resultaat We plakken de tape langs alle deuren en kozijnen, zodat er strakke lijnen ontstaan. Tevens zullen wij uw vloeren afdekken met een vloeistofdichte rol. Na het afplakken gaan we van start met spuiten van latex. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij al snel een bedrijfshal spuiten in 1 dag. Door gebruik te maken van een air-less latex machine behalen we een mooier en strakker resultaat dan wanneer we het oppervlak gaan verven met een roller. Daarnaast werkt een air-less machine veel makkelijker en veel sneller dan een roller. Panman dak en gevel werkt met de nieuwste machines op het gebied van spuittechnieken, Hierdoor kunnen wij u het meest hoog haalbare kwaliteit leveren

Voordelen

Door het spuiten van latex muurverf bespaart u in eerste instantie kostbare tijd, en tijd is geld. Latex spuiten is in de meeste gevallen 30 tot 40% goedkoper dan traditioneel sauzen. Het voorwerk (afplakken) is wellicht meer werk dan traditioneel sauzen, het spuiten van latex gaat daarentegen vele malen sneller dan het aanbrengen van latex muurverf met een roller en kwast. Hierdoor heeft u een minimale hinder van de werkzaamheden. Voor bedrijven betekent dit minder overlast zowel voor u als voor uw klanten. Ook een voordeel van latex spuiten is dat gladde wanden glad blijven, Bij wanden en plafonds met een structuur zal deze structuur behouden blijven. Latex spuiten geeft geen aanzetten zoals bij traditioneel sauzen met roller of kwast wel het geval is. U bent gegarandeerd van een strak en optimaal resultaat. Latexverf heeft geen sterke geur, wat gunstig is voor het schilderen van ruimtes waar de geur van oplosmiddelen een probleem kan zijn

Toepasbaarheid

Latex muurverf kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht.

Nieuw of bestaand:

 • Spackwerk
 • Stucwerk
 • Pleisterwerk
 • Gipsplaten
 • Glasvliesbehang
 • Renovlies
 • Granol
 • Spachtelputz
 • Hout
 • Steen en beton
 • Vele andere nieuwe of bestaande ondergronden