LATEX

SPUITEN ZWEMBAD

blankOok zwembaden hebben eens in de zoveel tijd een nieuwe latex laag nodig. Eerder koos men vaak voor het handmatig sauzen van de muren en plafonds in zwembaden, maar tegenwoordig zijn er efficiëntere technieken hiervoor. Wij hebben ons met Panman dak -en gevelservice ons gespecialiseerd in het verspuiten van Latex. Dit zorgt voor een net en strak resultaat en bovendien is de uitvoer vele malen sneller. Zo hebben we een aantal tevreden zwembad-eigenaren onder onze klanten. 

Snelle oplevering

Waar met handmatig sauswerk een zwembad vaak een lange periode niet gebruikbaar is, is bij het verspuiten van de latex het werk veel sneller klaar waardoor overlast tot een minimum beperkt wordt. 

Latex spuiten: Strak resultaat

Bij gladde oppervlaktes wordt er een strakker resultaat gerealiseerd dan bij het latex rollen met de hand omdat de latex gelijkmatiger over het oppervlakte verdeeld wordt.

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd voor diverse spuitwerken. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste oplossing voor je zwembad.

blank

Resultaat spuiten wzwarte latex in een zwembad

 

Kostenefficiënt

Door efficiënte en snelle uitvoering zijn lage tarieven mogelijk en is het spuiten van latex in veel gevallen dus een voordeligere optie van het handmatig aanbrengen van de saus door middel van een roller.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 085 – 877 00 13. Dan komen we snel langs om het zwembad te bekijken en maken we een vrijblijvende offerte.