LATEX

SPUITEN WONINGCOMPLEX

blankBij de oplevering van woningcomplexen hoort vaak de latex op de wanden en plafonds. Eerder koos men vaak voor het handmatig sauzen van de muren en plafonds. Tegenwoordig zijn er echter efficiëntere technieken hiervoor. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het verspuiten van Latex en hebben inmiddels vele woningcomplexen voorzien van een nieuwe sauslaag. Dit zorgt voor een net en strak resultaat en bovendien is de uitvoer vele malen sneller dan het handmatig aanbrengen.

Snelle oplevering woningcomplex

Waar met handmatig sauswerk de oplevering een aantal dagen kan duren is dit met latex spuiten vaak binnen een dag klaar. Daardoor is het beter mogelijk om de opleverdeadlines te halen. 

Latex spuiten: Strak resultaat

Bij gladde oppervlaktes wordt er een strakker resultaat gerealiseerd dan bij het latex rollen met de hand omdat de latex gelijkmatiger over het oppervlakte verdeeld wordt.

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd voor diverse spuitwerken. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste oplossing voor het bespuiten van de woningcomplexen.

 

blank

Kostenefficiënt

Door efficiënte en snelle uitvoering zijn lage tarieven mogelijk en is het spuiten van latex in veel gevallen dus een voordeligere optie van het handmatig aanbrengen van de saus door middel van een roller.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 085 – 877 00 13. Dan komen we snel langs om het woningcomplex te bekijken en maken we een vrijblijvende offerte.