LATEX

SPUITEN KANTOORPAND

blankIs je kantoorpand toe aan een grote onderhoudsbeurt, en zijn je muren en plafonds door jaren van vervuiling geel en grauw weggetrokken? Eerder koos men vaak voor het handmatig sauzen van de muren en plafonds. Maar tegenwoordig zijn er efficiëntere technieken hiervoor en hebben wij ons gespecialiseerd in het verspuiten van Latex. Dit zorgt voor een net en strak resultaat en bovendien is de uitvoer vele malen sneller.

Snelle oplevering

Waar met handmatig sauswerk een ruimte vaak meerdere dagen niet bruikbaar is, is bij ons de ruimte meestal binnen één dag klaar waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt. Omdat we flexibel zijn met werktijden kan er in de meeste gevallen na één dag weer gebruik gemaakt worden van de ruimte.

Latex spuiten: Strak resultaat

Bij gladde oppervlaktes wordt er een strakker resultaat gerealiseerd dan bij het latex rollen met de hand omdat de latex gelijkmatiger over het oppervlakte verdeeld wordt.

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd voor diverse spuitwerken. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste oplossing voor je kantoorpand.

blank

Resultaat spuiten witte latex in een kantoorpand

 

Kostenefficiënt

Door efficiënte en snelle uitvoering zijn lage tarieven mogelijk en is het spuiten van latex in veel gevallen dus een voordeligere optie van het handmatig aanbrengen van de saus door middel van een roller.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 085 – 877 00 13. Dan komen we snel langs om het kantoorpand te bekijken en maken we een vrijblijvende offerte.