DUURZAAM

INFRAROOD VERWARMING

DUURZAAM

INFRAROOD VERWARMING

blank

HEATFLOW: De verwarming van de toekomst!

Heatflow Systems BV levert sinds 2016 een revolutionaire verwarming door middel van infrarood techniek. Het product Heatflow® is makkelijk te installeren in huis, kantoor, winkel of bedrijfspand en kan worden verwerkt in plafond, vloer of zelfs wanden.

Elke ruimte is met een digitale thermostaat uit te voeren waardoor de temperatuur bijvoorbeeld ten opzichte van warm water verwarmingen(CV) veel beter en onafhankelijk te regelen is. Uiteraard is het systeem ook uit te breiden met slimme thermostaten en te combineren met WIFI en diverse app’s via mobiele apparaten, waardoor u een compleet overzicht van uw stookgedrag. U vindt alle informatie en mogelijkheden op deze site.

Lage installatiekosten en makkelijk te installeren

In vergelijking met andere verwarmingssystemen is de aanleg en installatie van een compleet Heatflow® systeem goedkoper en ook makkelijker te installeren omdat er bijvoorbeeld geen aan- en afvoerbuizen gemonteerd hoeven te worden. Lees meer.

Besparingen van 40% of meer op uw stookkosten mogelijk

Omdat Heatflow® via infrarood techniek werkt is de werking van de verwarming direct en behoeft geen opwarming van water, radiatoren of lucht. De warmte is direct beschikbaar en daardoor vele malen efficiënter. Lees meer.

Lange levensduur en standaard 10 jaar garantie op uw systeem

Een systeem met Heatflow® behoeft geen onderhoud en door de eenvoudige, maar innovatieve constructie en het gebrek aan bewegende delen is de levensduur van uw systeem meer dan 30 jaar. Wij geven u dan ook standaard 10 jaar garantie! Lees meer.