REINIGING

GEVEL REINIGING

REINIGING

GEVELREINIGING

blank

Uw vuil: onze missie

Gevels zijn al gauw het eerste wat iemand ziet, of dit nou van uw woning of van uw Bedrijfspand is. Wanneer uw gevels er grauw en bevuild uitzien kan Panman dak en gevel dit professioneel reinigen voor u. Een eerste indruk is zeer belangrijk. Met een gevelreiniging brengt u uw buitenmuur weer in originele staat. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw wens.          

Hetzelfde als bij uw dak, kan uw gevel er naar jaren van organische en atmosferische bevuilingen groen en grauw uitzien. Algen en mossen bevatten zuren en deze tasten uw gevel en voegen aan hierdoor wordt de kwaliteit van de oppervlakte aantast. Door uw gevel met aangepaste druk te reinigen in combinatie met heet water zal uw steen en voeg zo min mogelijk aangetast worden en uw gevel zal weer een frisse uitstraling krijgen.

Met de nieuwste technieken op het gebied van stoomreiniging kunnen wij met een minimale belasting op een milieuvriendelijke manier reinigen.

Mocht de gevel meer diepgewortelde bevuiling bevatten bestaat er ook nog de optie om uw gevel met een chemisch product te reinigen. Dit om zo meer over te gaan tot diepte reiniging. Elk project vraagt om zijn eigen werkwijze en wij werken per situatie een behandelplan uit op maat.

Werkwijze Gevelreiniging:

Met gepaste druk in combinatie met heet water reinigen wij systematisch uw gevels. Wanneer alles gespoeld is brengen wij een desinfectie laag aan. Deze laag voorkomt aangroei van algen en mossen tot een jaar.
als dit alles is gebeurd leveren wij natijd de werkplek weer schoon op, denk hierbij aan het afspoelen van uw windveren/boei delen en als extra service soppen wij uw ramen.

Voordelen gevelreiniging:

  • Voorkomt vocht doorslag naar uw spouw.
  • Verlenging levensduur van uw voegen.
  • Besparing op uw energierekening.
  • Verfraaiing van uw woning of bedrijfspand
  • (Vanuit esthetisch oogpunt levert het reinigen van uw gevels voordelen op. Bijvoorbeeld bij verkoop van uw woning of bedrijfspand zullen schone gevels een positieve indruk achter laten en wordt uw bezit hoger in waarde berekend.)

Wij adviseren om uw gevels na een reiniging na te behandelen met een impregneer of coating.

Toepasbaarheid

  • Elk soort type steen zou gereinigd kunnen worden.
  • Wanneer uw gevel gestript moet worden van oude verflagen
  • Graffiti verwijderd moet worden