COATING

GEVELCOATING

COATING

GEVELCOATING

blank

Bescherming voorkomt erger

Gevels zijn een belangrijk aanzicht voor uw woning. Zien deze er niet meer fris uit of zijn ze aan het afbrokkelen? Dan is het de noodzaak om uw gevels te beschermen. Door een een nieuwe gevelcoating toe te passen op uw gevels is uw woning weer voor jaren beschermd tegen weersinvloeden.

In principe zijn alle gevels geschikt om te schilderen/ spuiten, van een bakstenen muur tot een gestucte buiten muur. In de meeste gevallen brengen wij de verf aan doormiddel van een coating spuit. Dit werkt een stuk efficiënter en sneller. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en werken wij met de hand. Door onze jarenlange ervaring in het coaten van oppervlaktes kunnen wij u een zeer strak eindresultaat leveren.

Het is belangrijk om regelmatig uw gevels te onderhouden en te beschermen tegen externe invloeden van mos en vuilaanslag. Op deze manier voorkomt u erger.

Werkwijze:

De oppervlakte wordt in eerste instantie met gepaste druk gereinigd met heet water. Wanneer de oppervlaktes gereinigd zijn worden deze met een desinfectie laag na behandeld om zo tot een stabiele ondergrond te komen. Uiteraard leveren wij natijd de werkplek weer schoon op.

Wanneer er een start gemaakt wordt met de coating werkzaamheden beginnen wij met het afplakken van alle omliggende oppervlaktes. U kunt hierbij denken aan ramen, windveren en straatwerk.

Als u gevels nog niet eerder op kleur gemaakt zijn zullen wij beginnen met het aanbrengen van een fixeer laag. Dit om een extreem zuigen ondergrond te dempen en de ondergrond stabiel te maken.

Vervolgens worden uw gevels tweemaal op kleur gespoten/gerold. Afhankelijk van type ondergrond.

Naderhand leveren wij alles weer schoon op.

Voordelen

  • Behoudt van uw gevel, levensduur wordt verlengd.
  • Vorstschade niet mogelijk door vochtwerende, vuilafstotende en dampopen laag.
  • Verfraaiing van uw woning/bedrijfspand.
  • Waardevermeerdering
  • Verminderd sterk dat aangroei van algen en mossen.
  • Meerdere kleuren en glansgradaties mogelijk

Toepasbaar

  • Minerale ondergronden
  • Metaal beplating