DAKRENOVATIE

DAKRENOVATIE

blank

Vele soorten coatings

Ziet uw dak er na jaren van allerlei weersinvloeden er niet meer uit? Twijfelt u over nieuwe dakpannen? Panman dak- en gevelservice biedt u de oplossing! In een 5 fase systeem kunnen wij uw dak er weer als nieuw uit laten zien en in de meeste gevallen 50 – 75% goedkoper dan nieuwe dakpannen!

Werkwijze dak coating

1. Wij beginnen met het reinigen van uw dak, wij reinigen uw dakpannen onder hogedruk met water. Systematisch reinigen we u hele dak om voor een schone en stabiele ondergrond te zorgen. Tijdens het reinigen van het dak zal er de nodige rommel naar beneden komen, na tijd spoelen we dit weer helemaal schoon en zorgen we dat de goten leeg zijn en ramen en boei delen goed afgespoeld zijn. Tevens als service als de tijd de toelaat zullen wij uw ramen beneden langs wassen.
2. Wanneer de schoonmaakwerkzaamheden voltooid zijn zullen wij u dak na behandelen met een desinfectie laag om zo 100 % te kunnen garanderen dat alle sporen van schimmels en bacteriën verwijderd zijn.
3. Wanneer wij beginnen met de coating zullen wij ten alle tijden de woning afplakken om nawerk in de vorm van nevelverwijdering te voorkomen. Denk hierbij aan dakramen/dakkapellen, windveren en puntgevels. Veel pannen zijn na de reiniging poreus en mogelijk in een vergruizende staat. Dit kunnen we oplossen doormiddel van het aanbrengen van een primer. De primer zorgt voor een stabiele ondergrond.
4. De eerste laag acryl coating op kleur zal worden verdund met +/- 10% water. Dit om ervoor te zorgen dat de eerste laag goed wegtrekt in de oppervlakte, wat weer zorgt voor een goede basis voor de toplaag.
5. De toplaag. De laatste onverdunde laag acrylcoating wordt aangebracht en alle kantjes en randjes zullen allemaal mee gespoten worden. Alle spuitwerkzaamheden zullen met een airless spuit uitgevoerd worden. Wanneer de coating zo goed als droog is, zal het afplakmateriaal verwijderd worden en ziet uw dak er weer als nieuw uit!

Voordelen dak coating

  • Verminderd sterk de aangroei van algen en mossen
  • Coating is vochtwerend, vuilafstotend en dampdoorlatend
  • Beschermd tegen vorstschade en kapotvriezen van uw dakpannen.
  • Bestand tegen verwering en verkleuring.
  • 100% dekkend eindresultaat.

Dak coating toepasbaar op

  • Betondakpannen
  • Golfplaten
  • Kunst leisteen

De coating die Panman Dak- en Gevelservice gebruikt is een hoogwaardige acrylcoating die leverbaar is meerdere kleuren en glansgradaties.