KUNSTSTOF

DAKRAMEN/ DAKKAPELLEN

DAKRENOVATIE

DAKRAMEN/ DAKKAPELLEN

blank
“Kleine” ingreep, grote impact

Vele woningen beschikken er inmiddels wel over; een dakkapel. De ruimte die het met zich mee kan brengen is verassend groot en voor ons een ‘kleine’ ingreep. Het kan al gauw in 1 dag gerealiseerd worden voor u.

Door de corona crisis wordt er veel meer van ons gevraagd om thuis te werken en misschien is dit voor uw wel blijvend straks? Met een dakkapel maakt u van uw rommelzolder een prachtige ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor, hobbykamer of kinderkamer. Panman dak en gevel service begeleidt en ontzorgt u tijdens het gehele traject.Meer licht, ruimte en waarde creëren in uw woning is betaalbaarder, eenvoudiger en kan sneller gerealiseerd worden dan u denkt. Met een nieuw dakkapel of nieuw dakramen krijg u niet alleen meer ruimte maar ook meer daglicht. Een kleine ruimte kan ineens een volwaardige kamer worden.

Wanneer onze klanten kiezen voor nieuwe dakpannen komt er al gauw de wens bij om een dakkapel te plaatsen. In zulke gevallen is dit voor ons goed mee te nemen. Wij hebben een groot assortiment in dakkapellen bijna elke wens kan gerealiseerd worden. Wij denken graag mee met uw wens.

Tegenwoordig gaat de voorkeur van onze klanten veel al uit naar prefab. Een prefab dakkapel, ook wel dakkapel in één dag genoemd, is in vergelijking met een traditionele dakkapel voordelig in aanschaf en efficiënt. Dit komt doordat het voorwerk in een fabriek gemaakt wordt en minder arbeidsintensief is. Niet elke dak is geschikt voor prefab, wanneer daken een hellingshoek hebben van minder dan 25 graden is niet geschikt. Ook dan hebben wij een passende oplossing voor u bijvoorbeeld een dakkapel die traditioneel ter plekke gebouwd wordt. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze uniek constructie, en de wijze waarop daarin ruimte gecreëerd wordt voor maximale isolatie. Het materiaal van een dakkapel kan variëren van hout tot kunststof.

Dakramen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Enkele merken zijn Velux en Dakea. De maten kunnen uiteenlopen van 55×78 cm tot de grotere maten van wel 114×118 cm. Verder zijn er vele opties te verkrijgen. Denk hierbij aan een rolgordijn, zonwering of elektrische verstelbare ramen. Ook de afwerking is kiesbaar. Een wit grenen, grenen of voor de natte ruimtes zoals een badkamer is er een pvc-variant beschikbaar. Verder zijn er nog uitbreidingen te verkrijgen. U kunt het met een gevelelement combineren of een uitbouwmogelijkheid creëren.

Voordelen:

  • Meer leefruimte
  • Weinig overlast
  • Snelle plaatsing
  • Duurzaam
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Plaatsing in 1 dag
  • Meer licht en ruimte

Toepasbaar:

  • Vergunningsvrij op achterzijde woning
  • Op elk traditioneel dak