DAKPANVERVANGING – Friesland

Op zoek naar dakpanvervanging in Friesland? Dan is Panman dak -en gevelservice je partner voor het vervangen van de dakpannen van je huis. De voordelen van een dakpanvervanging;

  • Verhoogt woningwaarde
  • Goed te combineren met zonnepanelen
  • Verbetert isolatie, besparing op energiekosten
  • Comfort verbetering

Waarom klanten voor dakpanvervanging naar ons gaan

Panman staat bekend om de vlotte uitvoering en nauwkeurig werk. Daarnaast leveren we je woning altijd weer schoon op. Dat in combinatie met onze jarenlange ervaring in diverse soorten dakrenovaties en een scherpe prijs maakt dat klanten graag naar ons toekomen voor dakpanvervanging in Friesland.

Gecertificeerd personeel, materialen en machines

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd in het vervangen van je dakpannen. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste oplossing voor je woning of pand. Wij beperken ons niet enkel tot het leggen van pannen. Indien gewenst timmeren wij een complete dakconstructie inclusief pannen. Ook de optie tot het plaatsen van een dakkapel is voor ons eenvoudig om mee te nemen.

Wij vervangen dakpannen overal in Friesland

Wij hebben in verschillende plaatsen in Friesland dakpannen vervangen. Zo hebben we tevreden klanten in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Harlingen, Oude Leije, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure en Franeker.

Dakpanvervanging Friesland– Werkwijze

Bij het vervangen van dakpannen komt veel kijken, wij zijn een full-service bedrijf en ontzorgen je van elk aspect. Is de pan toe aan vervanging, maar is de constructie verder in goede staat? In de meeste gevallen is dan een, één op één vervanging de oplossing. De oude pan wordt verwijderd, waarna je dak gelijk weer wordt dichtgelegd met nieuwe dakpannen.

Zijn de panlatten niet meer in goede staat en moeten deze en uw dak folie vervangen worden? Ook deze werkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden. De oude dakpannen en panlatten en/of folie worden verwijderen. Wanneer een vlak opnieuw in de folie zit en er zijn nieuwe panlatten aangebracht beginnen we met het terugplaatsen van de nieuwe pannen voor de gewichtsverdelingen, en wordt uw dak weer systematisch dicht gelegd.

Door onze werkwijzen ben je al binnen enkele dagen voorzien van een nieuw dak. Ook is onze dakpanvervanging voor bijna elke dakconstructie mogelijk.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 0599-769053. Dan komen we snel langs om uw dak te bekijken en doen we een aanbieding voor Dakpanvervanging Friesland.