DAKCOATING

FRIESLAND

Dakcoating Friesland

blankJe dak laten coaten in Friesland? Panman Dak- en gevelservice is jouw partner op het gebied van het reconditioneren van dakpannen. Wij zijn actief vanuit een tweetal vestigingen in Nederland om zo onze klanten flexibel van dienst te kunnen zijn. Daardoor bedienen we ook veel klanten in Friesland We verzorgen het totaalplaatje op het gebied van dakreiniging en dakcoating in Friesland

Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Dakcoating projecten door heel Friesland

Wij hebben de afgelopen jaren gezorgd voor tevreden klanten in onder andere Leeuwarden, Sneek, Harlingen, Sint Anna-parochie, Heerenveen, Wirdum, Stiens, Indijk, Nij Altoenae, Earnewald etc. Geïnteresseerd in een voorbeeld bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op. 

Dakcoating of nieuw dak?

Een dakcoating is in veel gevallen 75 procent goedkoper dan nieuwe dakpannen. Als je je dak laat behandelen met onze hoogwaarde dakcoating, wordt de levensduur van je pannen tot wel vijftien jaar verlengd. Ook kan de behandeling herhaald worden. Hierdoor vermijd je een grote investering, maar toch ziet je dak er als nieuw uit!

blank

Dakcoating project in Earnewald in Friesland

Panman Dak- en gevel service is de beste keuze

Wij leveren topkwaliteit met oog voor detail voor een scherpe prijs. Ook zijn we flexibel en leveren we onze dienstverlening op maat. Daardoor is geen project ons te gek en bieden we onze klanten altijd juiste oplossing. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze video’s 

Wij zijn al meer dan tien jaar actief in de Dakcoating branche met reeds meer dan tweeduizend tevreden klanten door heel Nederland. Andere diensten die we leveren zjn dakreiniging, damwand reiniging/coating, impregneren en ons nieuwe product: Siloxaan dakbedekking.