DAKBEDEKKING

GELDERLAND

blankOp zoek naar dakbedekking in Gelderland? Kies dan voor de Siloxaan Dakbedekking van Panman Dak- en gevelservice. In veel gevallen is Siloxaan meer geschikt dan Bitumen en EPDM. De grootste voordelen zijn:

  • Snelle uitvoering
  • Lagere belasting per m2
  • Stabiliserend effect
  • Ook mogelijk met witte kleur
  • Tot 20 jaar garantie op waterdicht dak. Door unieke eigenschappen van het materiaal blijft Siloxaan dakbedekking zelfs 30-40 jaar goed met minimaal onderhoud.
  • Kostenefficiënt

Siloxaan bedekking in Gelderland

Inmiddels hebben we tientallen tevreden klanten in Gelderland met een Siloxaan dakbedekking. Vooral bij kantoorpanden wordt deze oplossing steeds populairder en we zien dat veel bedrijven overstappen naar Siloxaan dakbedekking.

Witte Siloxaan: Lagere energiekosten en hogere opbrengst zonnepanelen

In veel gevallen wordt er in Utrecht gekozen voor de witte Siloxaan dakbedekking. De reden hiervoor is dat je pand minder snel opwarmt waardoor je in de zomermaanden veel minder energie kwijt bent aan je airco. Heb je zonnepanelen op je dak, dan is witte Siloxaan extra voordelig.  Bij een zwart dak leveren zonnepanelen in op rendement als het warm weer is. Door witte dakbedekking kun je tot 10 procent meer rendement halen uit je panelen.

blank

Klanten in Gelderland

We hebben verschillende enthousiaste klanten in Gelderland. Zo hebben we dakbedekking gelegd in onder andere Epe, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Loenen, Eerbeek, Uddel, Rhenen etc.

Gecertificeerd personeel en materiaal

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd in Siloxaan Dakbedekking als een van de weinige bedrijven in Nederland. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste dakbedekking-oplossing voor je dak. Ook het materiaal is van topkwaliteit en je kan zelf de garantieduur bepalen. Tot 20 jaar garantie is mogelijk en in veel gevallen blijft de dakbedekking 30-40 jaar goed met minimaal onderhoud.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 085 – 877 00 13. Dan maken we snel een vrijblijvende offerte.