DAKBEDEKKING – Friesland

Op zoek naar dakbedekking in Friesland? Kies dan voor de TPO-dakbedekking van Panman Dak- en gevelservice. TPO-dakbedekking is een van de meest duurzame kunststof dakbedekkingen een geschikte keus bij nieuwbouw projecten. De grootste voordelen zijn:

  • Energiebesparend en hoger temperatuurcomfort in het gebouw
  • Sterk elastisch
  • Geen uittreding van chemische stoffen (waardoor geschikt voor toepassing op groendak)
  • Uv-bestendig, ozon-bestendig
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Wortelvast
  • Levensduur +-/ 40 jaar

TPO-dakbedekking in Friesland

Inmiddels hebben we tientallen tevreden klanten in Friesland met een TPO-dakbedekking. Vooral bij kantoorpanden wordt deze oplossing steeds populairder en we zien dat veel bedrijven overstappen naar Siloxaan dakbedekking.

TPO-dakbedekking: Lagere energiekosten en hogere opbrengst zonnepanelen

In veel gevallen wordt er in Groningen bij nieuwbouwprojecten gekozen voor TPO-dakbedekking. Vooral in combinatie met zonnepanelen haalt u met witte TPO het meeste rendement. Met een wit dak haal je over het algemeen een hoger rendement uit je zonnepanelen. Een deel van het zonlicht dat gereflecteerd wordt, valt op de zonnepanelen. Daarnaast blijven zowel het dak als de zonnepanelen koeler. Hoeveel extra rendement er precies te behalen valt, hangt af van het type zonnepaneel, de oriëntatie van het dak en de opstelling van de panelen.

De reden hiervoor is dat je pand minder snel opwarmt waardoor je in de zomermaanden veel minder energie kwijt bent aan je airco. Heb je zonnepanelen op je dak, dan is witte Siloxaan extra voordelig. Bij een zwart dak leveren zonnepanelen in op rendement als het warm weer is. Door witte dakbedekking kun je tot 10 procent meer rendement halen uit je panelen.

Klanten in Friesland

Inmiddels hebben we tientallen tevreden klanten in Friesland met een TPO-dakbedekking. Vooral bij kantoorpanden wordt deze oplossing steeds populairder en we zien dat veel bedrijven overstappen naar Siloxaan dakbedekking.

Gecertificeerd personeel en materiaal

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd in Siloxaan Dakbedekking als een van de weinigen in Nederland. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste dakbedekking-oplossing voor je dak. Ook het materiaal is van topkwaliteit en je kan zelf de garantieduur bepalen. Tot 20 jaar garantie is mogelijk en in veel gevallen blijft de dakbedekking 30-40 jaar goed met minimaal onderhoud.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 0599-7690653. Dan maken we snel een vrijblijvende offerte.