BODEMISOLATIE – Drenthe

Op zoek naar bodemisolatie in Drenthe? Dan is Panman dak -en gevelservice je partner voor het laten isoleren van de bodem van je huis. De voordelen voor bodemisolatie met isolatieparels;

  • Minder stoken, dus minder energielasten
  • Isolerend, gevoel aan de voeten is warmer
  • Minder optrekkend vocht, gezonder leefklimaat
  • Voorkomt aantasting van leidingen en kabels onder de vloer
  • Voorkomt eventuele hout- en betonrot
  • Voorkomt schimmelvorming
  • Snel aangebracht, meestal binnen 1 dag

Waarom klanten voor bodemisolatie naar ons gaan

Panman staat bekend om de vlotte uitvoering en nauwkeurig werk. Daarnaast leveren we je woning altijd weer schoon op. Dat in combinatie met een scherpe prijs maakt dat klanten graag naar ons toekomen voor bodemisolatie in Drenthe.

Gecertificeerd personeel, materialen en machines

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en gecertificeerd in het isoleren van de bodem. Daarnaast is ons team gemotiveerd en heeft oog voor detail. We werken klantgericht en denken graag mee over de beste isolatie-oplossing voor je woning of pand.
Ons machinepark voldoet aan de hoogste eisen en we werken met gecertificeerde isolatieparels als bodemisolatie. Je kruipruimte in Drenthe wordt gevuld voor een deel gevuld met isolatieparels gevuld om tot het beste resultaat te komen.

Besparen met bodemisolatie

De bodem van uw huis wordt, in de kruipruimte, geïsoleerd met isolatieparels. Bodemisolatie heeft een positief effect op de tempratuur van de vloer in uw woning, waardoor u de verwarming niet onnodig hoog hoeft te zetten.

Wij isoleren overal in Drenthe

Wij hebben in verschillende plaatsen in Drenthe bodemisolatie uitgevoerd. Zo hebben we tevreden klanten in Assen, Emmen, Borger, Coevorden, Gieten, Nieuw-Buinen, Roden, Westerbork, Klazienaveen en Rolde.

Bodemisolatie Drenthe – Werkwijze

De isolatieparels worden met een slang door het kruipluik van de kruipruimte aangebracht. We brengen deze isolatieparels aan op de bodem van de kruipruimte op een bepaalde hoogte, vaak is dit 15cm tot 20cm naar gelang. Bij hogere kruipruimtes kan ook een hogere isolatielaag worden toegepast. De bodem wordt vochtdicht, zodat er minder warmte verloren gaat in de kruipruimte naar de vloer. De enige voorwaarde is dat de kruipruimte 30cm tot 40cm hoog moet zijn om de isolatieparels kwijt te kunnen.

Het isoleren gebeurt allemaal op één dag. Door deze vlotte en efficiënte uitvoering beperken we de overlast tot een minimum en kunnen we een scherp tarief bieden.

Doe een aanvraag

Doe een aanvraag via onze website of bel ons op 0599-769053. Dan komen we snel langs om de spouwmuur te bekijken en doen we een aanbieding voor Bodemisolatie Drenthe.